Dylan Whisky Bar

The Dylan Whisky Bar – Kilkenny City

De bar is een samenvoeging van twee ideeën.
De eigenaar van The Dylan Whisky Bar heet Michael Watchorn en heeft zich laten inspireren om de bar naar Bob Dylan te benoemen. Dit als eerbetoon aan één van de beste tekstschrijvers en muzikanten aller tijden. Tegelijkertijd is het Dylan’s karakteristieke bar manager Jim Rafferty, die de wens had een combinatie te maken met de gespecialiseerde geest van Ierland, in de vorm van een unieke combinatie. En zo is de Dylan Whiskybar geboren.

The Dylan Whisky Bar is een bar ingericht in historische victoriaanse stijl. De bar is gespecialiseerd in mooie whisky’s. 

De Whisky collectie bevat bijna 200 van de beste whisky’s ter wereld en 60 premium gins en het aantal groeit voortdurend. Ingericht met comfortabele leren stoelen, privé ruimten, een open vuur waar turf gebrand wordt en muren die versierd zijn met whisky spiegels, oude reclame en Bob Dylan relikwieën. De bar biedt u een warme en gezellige sfeer waarin u kunt converseren met vrienden terwijl u geniet van uw Whisky. Als whisky niet uw keuze is, is er ook een grote selectie aan bieren, wijnen, cocktails en andere keuze aan dranken.

Whiskyproeverijen
Voor de standaard whiskyproeverijen is geen reservering vooraf nodig. In de proeverij wordt 3x een Ierse whisky van 15ml geschonken. We schenken 1 single malt whisky, onze malt whisky van de maand en de proever krijgt een keus uit de aanwezige fijnproevers selectie van Ierse whisky.

Master Classes
U wordt geleerd whisky te proeven en het proeven van een selectie op uw verzoek.

Ruimte boeken
U kunt een ruimte boeken voor partijen tussen de 10 en 50 personen. Nemen serveren dranken, kleine hapjes en diner.

Kort samengevat
The Dylan Whisky Bar schenkt meer dan 200 Premium World whisky’s en meer dan 60 premium gins. Een ruime selectie bier en een klassieke Cocktail lijst. Warme dranken & hapjes. Whisky & Gin proeverijen. Master Classes. Kilkenny Whisky Society. Thuisbasis van Ierlands beste Snug & Kilkenny en de beste Ierse koffie. In de nacht live entertainment.

Adres:
The Dylan Whisky Bar is gevestigd aan No.5 John street in Kilkenny City in Ierland.
5 Minuten loopafstand vanaf Kilkenny Rail en het bus station.
2 Minuten loopafstand vanaf Kilkenny Castle en de binnenstad.

Zusterbar Biddy Earlys Kilkenny
6 John Street
Kilkenny, Ireland

Altijd wat te doen zoals nachtelijke entertainment, karaoke, live bands, DJ’s, privé Cocktail klas, whiskyproeverijen en Masterclasses.

The Dylan Whisky Bar wordt mede aangeraden door de Whisky Expert.